avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, va rog să mă ajutați cu un răspuns. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, va rog să mă ajutați cu un răspuns. Părinții ...

Buna ziua,
va rog să mă ajutați cu un răspuns.
Părinții mei detin un teren de 65 de ani , până în prezent nu au făcut dezbatere moștenirii după decesul părinților în anii 2000.
Acum in prezent, in momentul când au vrut să facă dezbatere moștenirii au constatat că acea suprafață nu se regăsește pe titlul.
Am întocmit un dosar la primărie , cu declarațiile notariale ale vecinilor in care recunosc terenul , am atașat chitanțe cu impozitul pe ultimii 5 ani .
Dosarul a fost întocmit, aprobat și transmis de către primăria de care aparținem pentru eliberare titlu de proprietate pentru acel teren.
După 3 luni , aflam de la prefectură că dosarul nu se aprobă pentru că a fost o lege în curs până în perioada 2005 .
Sper că am formulat corect răspunsul lor .
Ce trebuie sa facem în continuare?
Va mulțumesc anticipat.
Bună ziua.

Situația dvs. are rezolvare, însă doar pe calea unei acțiuni în instanță. Este recomandat să efectuați demersurile cu ajutorul specializat al unui avocat

Cu stimă, av. Hulea Ionuț-Marius.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reconstituire teren aferent constructie toderiuc.nadia toderiuc.nadia casa cumparata in 1983, prin contract de vanzare-cumarare. terenul aferent constructiei de 250 mp trecut in proprietatea statului. Nu am facut cerere de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! parintii mei au redobandit apartamentul trecut proprietatea ... laylla laylla Buna ziua! Parintii mei au redobandit apartamentul trecut proprietatea statului in anul 1989. Apartamentul a fost inregistrat la taxe si impozite, nefiind ... (vezi toată discuția)