avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna seara! Intr un proces civil cati avocati ai voie ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna seara! Intr un proces civil cati avocati ai voie sa schimbi? ...

Buna seara! Intr un proces civil cati avocati ai voie sa schimbi?
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 16:19, 9 Mai 2024
Cat va tine buzunarul ..nu exista o limita in acest sens.
Câți doriți dvs problema este ca avocații angajați ulterior nu pot sa facă minuni, lucrează cu materialul clientului și cu documentația întocmită inițial de primul.av din cauza..
Legal nu exista un numar limita pentur cati avocati, contabili, instalatori poate angaja cineva.
Totusi, in functie de natura procesului, de motivatia schimbarii lor, de interactiunile cu acestia in instanta, de amanarile care pot aparea din aceste cauze, pot exista urmari ale acestor schimbari. Nu avem detalii sa analizam mai amanuntit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este o fapta penala ,folosirea unor documente a unei societati comerciale in interes personal de catre functionarul pubilc? dorupo2000 dorupo2000 Buna Ziua Am depus spre avizare la o institutie publica documentele necesare obtinerii avizelor de constructie.Un functionar public a facut copii dupa ... (vezi toată discuția)
Termenul de depunere a unei expertize de teren in procesul de granituire Kyo Kyo Buna ziua, Bunica mea este reclamant intr-un proces de granituire (care dureaza deja de aproape 5 ani). Amanarile initiale s-au produs pentru ca invinuitul ... (vezi toată discuția)
Plimbari lunare prin...tribunale Tatiana44 Tatiana44 Buna ziua, Suntem in proces pe legea 10/2001 de cativa ani pt un teren in bBucuresti.Anul trecut s-a dat solutionare in favoarea noastra in proces cu ... (vezi toată discuția)