avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua!La acordarea indemnizatiei de hrana in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua!La acordarea indemnizatiei de hrana in institutii publice,se ...

Buna ziua!La acordarea indemnizatiei de hrana in institutii publice,se tine cont de salariul de baza net de pana la 8000 lei?In cazul salariatilor care beneficiaza de majorari salariale pentru proiecte pe fonduri europene si depasesc pragul de 8000 lei,se acorda indemnizatia de hrana sau nu?Precizez faptul ca,fara aceasta majorare salariala,venitul net este sub pragul de 8000 lei.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alexiaradu2024 , utilizator 19:42, 1 Mai 2024
Incepand cu 1 octombrie 2023, ordonatorii de credite acorda obligatoriu, lunar, pentru personalul incadrat ale carui salarii lunare nete sunt de pana la 8.000 lei,... in speta, nu se acorda indemnizatia de hrana pentru cei care depasesc un salariu net lunat de 8000 lei.

Salariul lunar cuprinde salariul de bază ori, după caz, indemnizația lunară sau indemnizația de încadrare, compensațiile, indemnizațiile, sporurile, adaosurile, primele, premiile, precum și celelalte elemente ale sistemului de salarizare corespunzătoare fiecărei categorii de personal din sectorul bugetar
Ultima modificare: Miercuri, 1 Mai 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic
Buna ziua!Va mulțumesc pentru răspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Voucherele de vacanta se acorda pana la limita de 8000 lei net. ... catalyn20 catalyn20 Vaucerele de vacanta se acorda pana la limita de 8000 lei net - 14000 lei brut. Norma de hrana pentru politisti si militari este inclusa in acest venit daca ea ... (vezi toată discuția)
Indemnizația de hrană se acordă doar salariaților a căror ... lacramioara81 lacramioara81 Indemnizația de hrană se acordă doar salariaților a căror salarii lunare nete sunt de până la 8000 lei inclusiv? Art. 18 din Legea 153/207 așa prevede ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. lucrez la o primarie si pe linga functia pe care sint ... Angela Raducan Angela Raducan Buna ziua. Lucrez la o primarie si pe linga functia pe care sint incadrat tin si C.F.P. Pentru aceasta munca nu sint platit pe motiv ca depasesc salariul ... (vezi toată discuția)