Profesorul și-ar fi recunoscut fapta într-o discuție privată, însă informația a ajuns și la procurori.
Judecătorii au considerat că sunt suficiente probe care să îl incrimineze pe bărbatul de 45 de ani și au decis ca acesta să fie arestat pentru 30 de zile.
Deci nu conteaza ce declara victima, ci ce declara vecinii!! Nu am cum sa gazduiesc un politist, noaptea mai ales, pt a auzi el insusi larma produsa de chiriasi iucraineni! Ce e de facut in cazul meu? Ca sa fac o paralela, cand o eleva minora a declarat ca fost agresata sexual de profu de sport, care a avut grija sa fie in afara camerelor de luat vederi, deci fara sa poata proba abuzul, aceasta a fost crezuta pe cuvant, si agresorul pedepsit. De ce in cazul meu nu se tine cont de ceea ce declar eu?! Si altceva, proprietarii apartamentului mi-au zis ca daca ma mai iau de chiriasi degeaba, ma vor da in judecata pt hartuire! Rog consiliere avizata, multumesc!
... au luat declaratii vecinilor care la fel au zis ca totul e ok,...
Inteleg ca dvs. v-ati adresat acestui forum pentru a va raspunde la intrebarile puse.
Ciudatenia este atitudinea vecinilor dvs, care :
... au luat declaratii vecinilor care la fel au zis ca totul e ok,...
Nu tin partea organelor de politie, dar fara niste declaratii credibile, nu prea pot face mare lucru.
Totusi, chiar si asa, org. de politie ar trebui sa faca putina lumina in aceasta situatie, sa discute cu chiriasii, sa le atraga atentia. In fine, am mai auzit asemenea intamplari. Baietii acestia (chiriasii) nu realizeaza cat de mult sunt ajutati de RO, de fapt de catre noi toti...
~ final discuție ~