avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua,am și eu o problemă,am o mașină am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua,am și eu o problemă,am o mașină am fiscal este ...

Bună ziua,am și eu o problemă,am o mașină am fiscal este înregistrat la primărie dar este la poliție sub sechestru,am dat în judecată prima instanță nu mi-a dat dreptate,am făcut apel tocmai pe luna a 10-a am termenul,acum am făcut și ordonanța prezedential pentru înmatriculare provizoriu,oare am șanse să o înmatriculez provizoriu până la finalizarea procesului,orice rsp este bine venit.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:24, 5 Mai 2024
Bună ziua, Si, nu ne-ati spus daca s-a solutionat ordonanta presedintiala!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina sub sechestru 0v11 0v11 Buna ziua! Am cumparat o masina pe care nu o pot inmatricula deoarece este sub sechestru in dosarul nr. 28535/281/2013 inregistrat la Judecatoria ... (vezi toată discuția)
Sechestru asupra bunului mobil alexandru_B alexandru_B Buna ziua! Vin cu o serie de intrebari la o problema cu care ma confrunt de ceva timp. Am fost casatorit cu o persoana timp de 1 luna dupa care am ... (vezi toată discuția)
Sechestru mașina s.andrei s.andrei Bună ziua, va rog sa ma ajutați cu un sfat referitor la următoare situație : A trebuit sa trimit o mașina pe platforma din Italia spre România, dar din ... (vezi toată discuția)