avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pe perioada detașării primeai o diurna sau ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pe perioada detașării primeai o diurna sau indemnizație care ...

Pe perioada detașării primeai o diurna sau indemnizație care nu știu unde să o caut? Suma era Maricica și depindea de funcția care o aveai în respectivul contract. Contractul Rompetrol- Sonatrach avea înjur de 300-400 de salariați.


Habeanus@yahoo.com
Utilizator
18:57, 6 Mai 2024
Detașarile se efectuau in baza ordinului ministrului ,funcție de postul pe care urma sa-l ocupi în contractul respectiv. Întreprinderea unde lucrai era obligată să-ți asigure salariul în țară și să-ți păstreze postul pe timpul detașării.
Ultima modificare: Marți, 7 Mai 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:44, 7 Mai 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
V-am mai spus, adresati-va la rompetrol ....dar din cate stiu pentru diurna nu se platea contributii sociale, situatie care nu va ajuta la pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detașarile se efectuau in baza ordinului ministrului ,funcție ... Habeanus@yahoo.com Habeanus@yahoo.com Detașarile se efectuau in baza ordinului ministrului ,funcție de postul pe care urma sa-l ocupi în contractul respectiv. Întreprinderea unde lucrai era ... (vezi toată discuția)
Posibilitate acordare diurna Kairos Kairos M-ar interesa daca o societate cu capital privat e obligata prin lege sa acorde diurna angajatilor care efectueaza zilnic deplasare la mai mult de 50 de km de ... (vezi toată discuția)
Acordare diurna Full Cost Visibility S.r.l. Full Cost Visibility S.r.l. Buna ziua, am urmatoarea situatie: 1. Un angajat cu timp partial de 2h/zi poate beneficia de diurna? Care este valoarea acesteia si dupa cati km distanta fata ... (vezi toată discuția)