avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radar in zona 50 dar de fapt 70
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radar in zona 50 dar de fapt 70

recent am fost surprins de radar cu viteza de 118/km in zona de 50km/h .
realitatea insa este ca zona era de 70 km /h, ag de pol. nu m-a crezut asa ca totusi am trecut la mentiuni: nu am observat indicator limita 50km .
L-a sfatul cuiva m-am intors la cateva zile si am facut poze si video la indicator, am luat si o persoana pentru a fii martor.
Am sanse de castig daca depun contestatie sau doar accept situatia asa cum este .
Cel mai recent răspuns: ku990 , utilizator 00:55, 18 Septembrie 2024
Aveți foarte mari șanse. Cereți anularea PV de contravenție. Depuneți odată cu plângerea copie în dublu exemplar ale fotografiilor care arată limita de viteza pe sectorul de drum respectiv

Ultima modificare: Marți, 7 Mai 2024
latka, utilizator
tocmai s-a respins contestatia insa nu inteleg de ce, am pus toate probele, video, foto, specificat martori, am precizat sa faca adresa catre drumuri cu indicatoare si multe altele, la prima prezentare a fost respinsa direct,
Când veți primi hotărârea motivată a instanței, veți avea un răspuns complet. Aveți, după aceea , posibilitatea apelului.

Am primit hotărârea.
Nu mi s a acceptat probatoriu, planse foto, martori si un disc dvd cu video al zonei respective.
Mai departe in apel si pot refuza?
Nu mi se pare corect sa fiu pedepsit pentru o contraventie ce nu a fost săvârșita si tot odata nu mi se accepta faptul sa dovedesc nevinovatia mea

latka a scris:

Când veți primi hotărârea motivată a instanței, veți avea un răspuns complet. Aveți, după aceea , posibilitatea apelului.

Cred ca trebui sa consultati un avocat, sa vedeti exact ce a fost gresit, posibil pe forma, in plingerea dvs., daca vreti sa depuneti apel. Sau sa angajati un avocat, pentru apel.

Alte discuții în legătură

Buna ziua,ma poate ajuta cineva cu un model de contestare a unui ... mary50 mary50 Buna ziua,ma poate ajuta cineva cu un model de contestare a unui proces verbal pentru o amenda primita de sotul meu pentru viteza. In proces scrie ca a avut ... (vezi toată discuția)
Locul faptei inscris gresit in pv radustraton radustraton Buna seara, In data de 11.07.2021 am fost surprins cu viteza de 114km/h pe un sector de drum cu limita de 60km/h din afara unei localitati ceea ce a dus la ... (vezi toată discuția)
Rog ajutor . repunere pe rol contestatie 123km/h pe restrictie 70km/h buna ... Nickolas887 Nickolas887 repunere pe rol contestatie 123km/h pe restrictie 70km/h buna ziua va rog un raspuns ce sanse am ? cum pot sa formulez ca eu nu am fost in acel sector de ... (vezi toată discuția)