avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... DA dimisoara avocată andrea plugaru este după portal ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

DA dimisoara avocată andrea plugaru este după portal judecata ...

DA dimisoara avocată andrea plugaru este după portal judecata ajuns la final la pentru răpună..dar am mai pus doua intrebari
1.unul din martori a schimbat in totalitate declaratia...el era in cucubinaj cu partea vatamata in prima declaratie numai lucruri bine despre partea vatamata acum a schimbat si a declarat asa ca este o tipa care minte care inventeze si este posibil ca faptă care este sa fie adevarata sau nu..asa a spus cat de mult ma schimbare declarației acum a facut in favoarea mea rog din suflet
2.judecătorul la pus pe grafier sa ma suna si mi a zis sa aduc proba video metionez ca am facut cerere ca ce asta sa fie aprobat si administrat ca proba..
Astep un raspuns rog mult sunt terminat. va mulțumește nicolae
Ultima modificare: Miercuri, 8 Mai 2024
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 06:27, 8 Mai 2024
Continuați, vă rog, discuția acolo unde ați început-o:
www.avocatnet.ro/forum/discu...

Apăsați pe Răspunde. Altfel e foarte posibil să nu vadă consultantul ce ați scris.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua .off rog din suflet o explicație ce este recomandat..cind ... nicu144 nicu144 Buna ziua .off rog din suflet o explicație ce este recomandat..cind inculpat dosar viol art 218 alin1..cu aplicare art 5...spune asa 24.05.2024 Complex 9 ... (vezi toată discuția)
Buna.. nicolae dnd chiar nu pot înțelege înainte pronutari ... nicu144 nicu144 Buna.. Nicolae dnd chiar nu pot înțelege înainte pronutari procurorul de caz cel de lingă judecător a văzut că martorul a schimbat întregime toată ... (vezi toată discuția)
Buna seara dnd din nou sper din tot sufletul sa îmi răspundeți ... nicu144 nicu144 Buna seara dnd din nou sper din tot sufletul sa îmi răspundeți macar acum mîine dau cd încarce partea vătămată recunoaște că practica prostituția ... (vezi toată discuția)