avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recurs ICCJ ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recurs ICCJ HRISTOS A ÎNVIAT! Recursul înaintea ICCJ poate ...

Recurs ICCJ
HRISTOS A ÎNVIAT!
Recursul înaintea ICCJ poate fi formulat și de partea civilă, în persoană sau doar prin intermediul avocatului.
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 16:13, 9 Mai 2024
În recurs, cererile și concluziile părților nu pot fi formulate și susținute decât prin avocat.
Puteti sa il redactati atat personal, cat si prin avocat. Totusi, macar pentru redactare este bine sa consultati un avocat, macar sa va indrume, caci recursurile sunt mai tehnice si, ca sa aveti o sansa in plus, argumentarile trebuie sa fie exact incadrate si argumentate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reprezentare in fata instantei de apel/recurs absolvent studii juridice CristescuD CristescuD Buna ziua, doresc sa stiu daca un absolvent de studii juridice se poate reprezenta singur in instantele de apel si de recurs. Sau daca se poate sa ma indrumati ... (vezi toată discuția)
Pledoarie (pentru analiza la facultate) ioanaungureanu ioanaungureanu Buna seara! Am nevoie de o pledoarie a avocatilor acuzarii sau apararii(nu conteaza cazul) pentru un referat la facultate-examenul constand in \\"analiza unei ... (vezi toată discuția)
Pot redacta singura recursul si apoi modifica? StefaniaEmerson StefaniaEmerson Am o intrebare: pot redacta singura recurs catre ICCJ si apoi sa il modific inainte de primul termen sau chiar la cateva zile de la depunere? Multumesc. (vezi toată discuția)