avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Pot cere ca apartamentul învecinat să redevină ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pot cere ca apartamentul învecinat să redevină spatiu de locuit?

Bună ziua!
Pot cere ca apartamentul învecinat să redevină spațiu de locuit, dacă în urmă cu mai mulți ani am fost de acord cu transformarea lui în spațiu comercial? În actul notarial au fost menționate niște condiții care ulterior nu au fost respectate de către vecini. Unde mă pot adresa?
Mulțumesc!
Ultima modificare: Joi, 9 Mai 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 08:20, 9 Mai 2024
Doar în justiție.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare garsoniera in birou , la bloc Simona555 Simona555 Buna ziua Va rog sa ma ajutati in umatoarea problema. Un apartament. la etajul I si la parter sub apartament se afla o garsoniera pe care. proprietarul ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie: din spatiu comercial in spatiu prestari servicii cosmin_74 cosmin_74 Buna ziua. In anul 2001 parintii mei au achizitionat un apartament la parter de bloc ,au facut proiect cu o firma autorizata au obtinut toate avizele si ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie imobil din spatiu comercial in apartament DomutaDaniel DomutaDaniel Buna ziua. Detin un spatiu comercial in orasul meu, in CF acesta este trecut ca si spatiu comercial si as dori sa-l transform in apartament. Va rog sa imi ... (vezi toată discuția)