avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Transformare garsoniera in birou , la bloc
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Transformare garsoniera in birou , la bloc

Buna ziua
Va rog sa ma ajutati in umatoarea problema.
Un apartament. la etajul I si la parter sub apartament se afla o garsoniera pe care. proprietarul doreste sa o transforme in birou si i-mi cere acordul.
Ce trebuie sa prevada acordul pentru transformarea garsonierei doar in birou, fara posibilitatea de deschide un spatiu comercial mai tirziu.

Va multumesc.
Simona
Cel mai recent răspuns: Simona555 , utilizator 15:15, 9 Februarie 2016
Simona555 a scris:

proprietarul doreste sa o transforme in birou si i-mi cere acordul.

Pentru raspuns la obiect este necesar sa furnizati date relevante
Daca proprietarul solicita acordul este evident ca are nevoie de acest acord la autoritati=
registrul comertului pentru a deschide sediul lucrativ al unei persoane juridice

Va multumesc pentru atentie dar nu stiu ce date care sa fie relevante va sunt necesare.
Va pot spune tot ce stiu nu am nimic de ascuns.
Garsoniera este inchiriata de o firma de constructii care doreste sa-si deschida un punct de lucru (birou gen constructii)
Garsoniera este la parter cu intrare din strada(intrare care s-a facut cu multi ani in urma dar nu s-a schimbat destinatia de locuinta).
Aprobarea pentru punct de lucru pentru birou o cere firma de constructii in calitate de chirias (nu proprietarul).
Pentru punct de lucru- birou sunt de acord dar fara a exista posibilitatea ca ulterior sa fie transormata in spatiu comercial.
Orice alt amanut care poate fi util pentru a putea raspunde va rog sa mi-l solicitati.
Va multumesc
Simona
Ultima modificare: Luni, 21 Decembrie 2015
Simona555, utilizator
Simona555 a scris:

proprietarul doreste sa o transforme in birou si i-mi cere acordul.
Garsoniera este inchiriata de o firma de constructii care doreste sa-si deschida un punct de lucru (birou gen constructii)

Este necesar acord notarial al tuturor vecinilor
Ulterior urmeaza ca asociatia de proprietari in temeiul disp HG nr 1588/2007 sa incheie conventie cu persoana juridica pentru a coveni modalitatea de plata intretinere
Va multumesc pentru lamuriri dar totusi :
Ce trebuie sa prevada acordul pentru transformarea garsonierei doar in birou, fara posibilitatea de deschide un spatiu comercial mai tirziu.

Cu respect
Simona

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare locuinta in birou = sad, sau ... sandry sandry Buna ziua Va rog sa-mi spuneti in cazul aprobarii de transformarea locuintei in birou pentru aprobare s-au intocmit documente pentru spatiu SAD. Aprobarea ... (vezi toată discuția)
Transformare destinatie spatiu locuit garsoniera in spatiu comercial adora2013 adora2013 Buna ziua, Sunt proprietara unei garsoniere inchiriata unei firme -salon coafor . Chiriasul doreste schimbarea destinatiei garsonierei din satiu de locuit in ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru - patiserie in spatiu comercial alexaxa alexaxa buna ziua, doresc sa deschid o patiserie intr-un spatiu comercial pa parterul unui bloc de locuinte. spatiul este \\"spatiu comercial\\" din constructia ... (vezi toată discuția)