avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Transformare locuinta in birou = SAD, sau ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Transformare locuinta in birou = SAD, sau ...

Buna ziua
Va rog sa-mi spuneti in cazul aprobarii de transformarea locuintei in birou pentru aprobare s-au intocmit documente pentru spatiu SAD.
Aprobarea se doreste data doar pentru functionare birou fara posibilitatea altei activitati.
1-Spatiu pentru birou se incadreaza in SAD sau alta categorie ?
2- Cum se formuleaza aprobarea transformarii spatiului de locuit doar in BIROU fara posibilitatea de a desfasura ulterior alte activitati ?

Va multumesc
Sandry
Cel mai recent răspuns: sandry , utilizator 14:36, 6 Martie 2015
Pentru ce doriti asta si ce inseamna la dv. SAD?
- La parter se doreste deschiderea unui birou (alte tentative au fost pentru shaormerie). Se cere aprobarea acum pentru deschidere birou. Proprietarul de la et.1, este de acord sa dea aprobarea doar pentru activitati de birou fara a exista posibilitatea deschiderii mai apoi a unei shaormerii.
- Prin SAD intaleg spatiu cu alta destinatie. Formele pentru deschiderea acestui birou se afirma ca au fost facute pentru SAD.
Va rog un sfat.
Va multumesc
Sandry
Alta destinartie decat cea de locuinta... :D
Sunteti foarte succinta si dati putine date. Nu stiu ce forme s-au facut pentru a deschide un birou.
Se poate da un acord pentru spatiu comercial, caz in care nu prea aveti control asupra tipului de activitate comerciala ce se va desfasura.
Puteti incheia o intelegere in acest sens pentru a conditiona cumva acordul dv., puneti penalitati. Nu veti putea usor impiedica aparitia saormei la parter, insa puteti obtine mai usor despagubiri daca se intampla.

Tot nu stiu ce inseamna SAD pt. dv., caci una e destinatia comerciala, alta e destinatie activitati sportive sau institutie de inbvatamant etc.
Ce intaleg eu prin SAD este neimportant.
Formele pentru deschiderea acestui birou se afirma ca au fost facute pentru SAD.
Nu doresc sa-mi dau acordul pentru spatiu comercial
Doresc sa-mi dau acordul doar pentru functionare BIROU(pentru a pastra controlul), exista acesta posibilitate ? si daca da, cam cum ar fi bine de formulat ?

Va multumesc
Sandry
Ultima modificare: Vineri, 6 Martie 2015
sandry, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordul proprietarilor pentru un restaurant la partier Jvs81 Jvs81 Buna.In vedere deschiderii unei pizzerii pentru a obține autorizație de la primărie mi sa cerut sa aduc acordul proprietarilor din acel bloc... Acum ... (vezi toată discuția)
Transformare garsoniera in birou , la bloc Simona555 Simona555 Buna ziua Va rog sa ma ajutati in umatoarea problema. Un apartament. la etajul I si la parter sub apartament se afla o garsoniera pe care. proprietarul ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie spatiu comercial parter bloc catalinoctavian catalinoctavian Buna ziua, La parterul blocului unde locuiesc a functionat o alimentara ,ulterior acesta inchizandu-se. Parterul blocului este din constructie prevazut cu ... (vezi toată discuția)