avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociație de proprietari legal constituită, are ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociație de proprietari legal constituită, are contract de ...

Asociație de proprietari legal constituită, are contract de furnizare apa rece pentru consum și serviciul de canalizare pe o perioadă nedeterminată. Contractul specifică faptul că orice modificare să se facă prin act adițional, care se atașează la contractul existent. Am primit o notificare, cu o confirmare de primire să ne prezentăm în termen de 5 zile de la primire, pentru încheierea unui alt contract și să avem următoarele acte în copie :
actul de constituire asociație
acord de asociere
statutul asociatiei
CUI asociație
proces verbal de numire în funcție presedinte
contract de muncă administrator
atestat administrator
act identitate administrator
act identitate președinte.
Președintele fiind reprezentantul legal al asociației, nu înțeleg de ce se cer datele administratorului. Nu ne deranjează, dar ni se pare cam prea mult. Greșesc sau nu?
Nu gresiti cu nimic. Probabil ca cineva din departamentul juridic de la compania de apa a dat mult mai multe examene in faculatate decat se dau in mod normal si nu intelege ca asociatia e reprezentata de presedinte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, îmi puteți spune și mie de ce este tariful la ... AndreiGheorghita94 AndreiGheorghita94 Bună ziua, îmi puteți spune și mie de ce este tariful la apa rece la asociatie este de 13 lei mc și la furnizorul de apa este 7.50 cu tot cu tva? (vezi toată discuția)
Posibilitatea diminuarii platii la intretinere adriannnn adriannnn De curand , impreuna cu alti vecini, am tras o conducta separata de apa potabila, astfel incat apa rece n-o mai platim la asociatie, ci direct la Compania de ... (vezi toată discuția)
Probleme asociatie proprietari buna dimineata ca in majoritatea ... Adel2708 Adel2708 Probleme asociatie proprietari Buna dimineata Ca in majoritatea cazurilor de convietuire intr-un bloc, exista probleme; astfel, vin si eu cu urmatoarele ... (vezi toată discuția)