avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Clauza contract - neplata serviciilor Buna ziua! ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Clauza contract - neplata serviciilor Buna ziua! Pentru a evita ...

Clauza contract - neplata serviciiilor
Buna ziua!

Pentru a evita neplata serviciilor prestate, in cadrul serviciilor cu caracter de continuitate, furnizare sub forma unui abonament lunar, cu plata in avans, poate exista o clauza in contract conform careia neplata serviciilor pana la termenul convenit in contract sa duca la suspendarea serviciilor, pana la plata integrala a acestora?"

Multumesc!
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
De principiu, da. Puteti include o astfel de clauza.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Puteti insera o astfel de clauza, insa mentionati si perioada faptul ca repectivul contract va fi in vigoare dupa plata efectiva, integrala, a serviciilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un contract suspendat de 4 luni pentru neplata de prestator poate ... green2015 green2015 Un contract suspendat de 4 luni pentru neplata de prestator poate forta beneficiarul la plata integrala abonament,chiar daca a fost suspendat?mi se pare abuziv ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract gabriel ungureanu84 gabriel ungureanu84 Am intampinat o problema cu o firma de prestari servicii in sensul ca nu mi a convenit modul cum a decurs contractul ins ensul ca nu au fost prompti si foarte ... (vezi toată discuția)
Abonament perceput in avans de operatorii de cablu tv betinal betinal Buna ziua, Ma confrunt cu o problema la facturile la serviciile RCS-RDS, in ceea ce priveste facturarea abonamentului si a traficului. Imi poate spune ... (vezi toată discuția)