avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, As dori sa ies la pensie anticipat dar fara ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, As dori sa ies la pensie anticipat dar fara penalizare ...

Buna ziua,
Numele este (editat - va rugam nu postati date de identificare a persoanelor),62 de ani,din Bucuresti.Am 43 de ani in campul muncii,cu 9 luni de armata.Asi dori sa ies la pensie anticipat dar fara penalizare.Pentru aceasta ar trebui sa dau de arhiva locului de munca din perioada 1981-1992.In aceasta perioada am lucrat in 3 schimburi la Centrul de Calcul al Ministerului Aprovizionarii Tehnico-Materiala pe scurtM.A.C.F.Rugamintea mea este daca ma poate ajuta cineva sa gasesc cine tine arhiva.
Va mulțumesc!
(editat - vezi comentariul de mai sus)
Ultima modificare: Joi, 9 Mai 2024
VladP, administrator

Alte discuții în legătură

Obtinera cartii de munca in original savana savana doresc sa aplic pentru pensie si este necesar sa prezint carnetul de munca in original . sint in posesia unei copi care mi s-a dat la plecarea din tara in ... (vezi toată discuția)
Am pe cineva care a fost pensionar grad 2 de invaliditate timp ... cristy1110 cristy1110 Am pe cineva care a fost pensionar grad 2 de invaliditate timp de 35 de ani , pina in 2017 , cand a implinit 65 de ani. Pina in momentul pensionarii avea 11 ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! vă solicit ajutorul în ceea ce privește unele ... UtilizatorObisnuit UtilizatorObisnuit Bună ziua! Vă solicit ajutorul în ceea ce privește unele impedimente în înțelegerea/interpretarea mea a legii pensiilor. Lucrez în învățământ ... (vezi toată discuția)