avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună seara, va rog sa ma ajutați cu un răspuns. Am ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună seara, va rog sa ma ajutați cu un răspuns. Am fost dat ...

Bună seara, va rog sa ma ajutați cu un răspuns.
Am fost dat în judecata, a fost procesul, a fost amânata pronunțarea de 5 ori.
După pronunțare, pentru ca trecuse ceva timp și hotărârea nu a fost redactata, am depus cerere de urgentarea de redactare a hotărârii.
După o săptămână de la depunerea cererii a fost redactata hotărârea.
A fost trimisa partilor și urcat pe dosarul electronic confirmările de primire.
Am făcut apel la hotărâre.
Au trecut cele 30 de zile, apelul a fost depus în termen.
Acum apare încă un termen de judecata peste o luna la același dosar, la același complet de judecata.
Pe dosarul electronic, sub termenul viitor de judecata, apar doar confirmările de primire și cererea de urgentarea a hotărârii.
Asta după ce am depus apelul.
Este normal sa apară încă un termen de judecata?
Cel mai recent răspuns: Sergiugabor , utilizator 21:58, 9 Mai 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Probabil ca e vorba despre indreptarea, completarea sau corectarea unor erori din hotarare iar instanta s-a sesizat din oficiu, poate chiar dupa ce o fi citit apelul ;) Banuiesc ca aveti dovada inregistrarii apelului, nu-i asa? Imediat ce se corecteaza eroare materiala dosarul se trimite la instanta de apel si veti fi citati.
Apelul apare pe portal la judecătorie.
O sa sun mâine la judecătorie sa vad dacă pot sa aflu ceva.
Mulțumesc pentru răspuns!

Adalbert Gabriel Gazdovici a scris:

Probabil ca e vorba despre indreptarea, completarea sau corectarea unor erori din hotarare iar instanta s-a sesizat din oficiu, poate chiar dupa ce o fi citit apelul ;) Banuiesc ca aveti dovada inregistrarii apelului, nu-i asa? Imediat ce se corecteaza eroare materiala dosarul se trimite la instanta de apel si veti fi citati.

~ final discuție ~