avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara vreau sa va pun o întrebare sunt persoană ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara vreau sa va pun o întrebare sunt persoană cu dizabilități ...

Buna seara vreau sa va pun o întrebare sunt persoană cu dizabilități locomotor am avut probleme cu dantura si am avut de extratras 3 dinti doctorița decla stomatologie mia zis sa ma asez pe scaun sa imi extragă primi dinti si mia zis sa ma așez pe scaun eu iam raspuns ca imi trebuie o radiografie dentară iar ea mia spus ca nu imi trebuie apoi dupa 30 de zile mia spus sa vin sa imi ia mulajului pentru proteza de jos dupa alte 2 săptămâni ma sunat sa imi pun proteza dupa doua zile am facut o infecție foarte mare,mam dus din nou la medicul stomatolog si iam explicat ca nu a fost etic sa înceapă sa imi faca extracții fără o radiografie, iam explicat frumos ca nu trebuia sa imi facă extracții fără radiografie, mia raspuns că pot sa ma duc unde vreau să ii fac plingere unde vreau.am fost la colegiul medicilor stomatologi si am depus plângere pentru malpraxis, am primit răspunsul de la colegiul medicilor ca nu poate sa oblige medicul să imi dea bani înapoi coform chitatelor.spunetimi va rog ce sanse am in instanță
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 09:43, 10 Mai 2024
Nu reiese din povestire care este culpa medicului. Ca sa vedeti sanse, trebuie sa vada un avocat situatia, vazut care este problema, cum poate fi dovedita... Faptul ca aveti dizabilitati nu vad sa aiba relevanta in aceasta situatie. Nu cunosc ce legatura are radiografia cu infectia, de ce considerati ca treb uia facuta radiografie, nu sunt date sa dam o indrumare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am încheiat colaborarea cu un stomatolog care, conform planului ... AliaXa AliaXa Am încheiat colaborarea cu un stomatolog care, conform planului de tratament, trebuia să-mi scoată 3 dinți, dar a scos 4 (2 simultan la ultima ședință). ... (vezi toată discuția)
Problema cu un stomatolog pubela pubela buna ziua am un mare necaz si as vrea sa stiu daca am sorti de izbanda in 2008 m-am adresat unui medic dentist pt mai multe probleme dentare. in urma ... (vezi toată discuția)