avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara si Hristos a inviat! As vrea sa ma ajutati ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara si Hristos a inviat! As vrea sa ma ajutati cu cateva ...

Buna seara si Hristos a inviat!
As vrea sa ma ajutati cu cateva informatii, daca se poate: dupa 4 ani cu multa rabdare si stres, faptul ca am luat un apartament la mansarda unui bloc nou, nici pana in.ziua de azi nu sunt proprietara. Am inteles ca si-au dat acordul toti locatarii pentru diminuarea cotei indivize, doamna cadastrist a venit la apartamente si a facut masuratori, a cerut o indreptare de cote, pt ca nu se potriveau cu alte documente. Pasii care urmeaza ..care ar fi; inscrierea in cartea funciara, apartamentarea si contractele de vanzare cumparare? Sau mai sunt si alti pasi pana la.final? Apartamentarea se face la notar? Aveti idee ce costuri implica apartamentarea , depunerea actelor la OCPI sau ce taxe mai sunt de platit pana la contractul de vanzare cumparare?
Intreb toate acestea pt ca dezvoltatorul invoca faptul ca nu are bani si cere la noi sa le platim la comun..
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 12:49, 10 Mai 2024
Ar trebui sa discutati cu un avocat si sa incercati apoi sa va recuperati cheltuielile daca se poate si aveti de unde. Era datoria lui sa faca toate acestea.
Costurile depind de valoarea imobilului in mare parte. Intrebati la firma de cadastru, vi le calculeaza.
cred ca de fapt ati cumparat un spatiu tehnic comun pe care doriti sa-l transformati in apartament. ca sa-l declarati imobil cu destinatie locuinta, va trebuie in plus un proces verbal de la serviciul urbanism.

~ final discuție ~