avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dacă acum 2 ani am facut un act de vânzare ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dacă acum 2 ani am facut un act de vânzare cumpărare prin ...

Dacă acum 2 ani am facut un act de vânzare cumpărare prin care am luat o masina de la un unchi de al meu și nu l-am i registrat la primărie și nici nu am înmatriculat masina, între timp unchiul meu a decedat pot acum sa ma duc sa înregistreze acel contact la primărie și sa înmatriculez masina pe numele meu? Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:23, 10 Mai 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca ati fi facut un contract legal (5 exemplare), ar insemna sa fi trecut si pe la primarie, pentru scoatere de pe rolul unchiului si trecerea pe rolul dvs. Cred ca nu ati facut asa ceva si nu cred ca mai puteti face ceva.

"Pentru ca un Contract de vânzare-cumpărare auto să fie considerat valabil, trebuie să fie ștampilat de către unitatea de impozite și taxe sau primăria din orașul în care mașina second-hand este înmatriculată. Fără ștampila respectivă, contractul nu are nicio valoare legală."
[ link extern ] /
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
trebuie sa dati in judecata mostenitorii sa obtineti o hotarare care sa tina loc de contract sau daca va intelegeti cu ei, sa va vanda dupa dezbaterea succesiunii. Asta inseamn asa nu faci lucrurile corect si la timp.

~ final discuție ~