avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... O mama necasatorita care are 2 copii mici cu un anume ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

O mama necasatorita care are 2 copii mici cu un anume barbat ...

O mama necasatorita care are 2 copii mici cu un anume barbat si primeste indemnizatie de crestere copil pt acesti doi copii, dar care mai are un copil mai mare din prima casatorie care se afla in custodia tatalui conform hotararii judecatoresti, poate plati pensie alimentara pentru copilul aflat in custodia tatalui desi se afla in crestere copil cu cei doi mici? Cat este procentul in situatia in care ea nu e salariat si este in crestere copil ? Mama va dori sa renunte la copilul mare castigat la divort in urma procesului si sa il dea tatalui in custodie. Va plati pensie mama, asa cum a platit si tata?Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 12 Mai 2024
IuliaMatei12, utilizator
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 11:44, 13 Mai 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Categoric DA, VA PLĂTI pensie de întreținere pentru acel copil, un procent de 16,66% din venitul lunar NET.
Sa renunte la copil nu se poate, sunt ai nostri pentru totdeauna. Sa nu se mai ocupe de el sau sa il tirmita sa locuiasca in alta parte e alta chestiune. Discutati cu un avocat.
Ultima modificare: Luni, 13 Mai 2024
Liliana Gradinaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara ContSters141803 ContSters141803 Sotul meu plateste o pensie alimentara celor 2 copii din prima casatorie.Noi avem un copil de 6 luni.Nu se poate recalcula pensia celor 2???Noi platim regulat ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiei alimentare ulea ulea Am 2 copii, unul de 3.10 luni iar celalalt de 8 luni. Nu sunt casatorita cu tatal copiilor. Acesta, tatal, plateste dintr-o casatorie anterioara, pensie ... (vezi toată discuția)
Dupa divort, de la parinti ea se muta tot la fostul tanet tanet prietenul meu actual cu care am un bebelus, a fost casatorit 10 ani, are un copil de 10 ani; divortul a durat aprox un an in care s-au tot amanat infatisarile ... (vezi toată discuția)