avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal

Buna ziua pe soțul meu l -a prins poliția conducând sub influența băuturilor alcoolice și i s-au întocmit dosar penal din februarie dar până acuma nu i a venit nimic acasă.Ce sa facem trebuie sa angajăm un avocat
Ultima modificare: Duminică, 12 Mai 2024
Angi Bardi, utilizator
Bună ziua.

Ar fi indicat să aibă avocat, șansele de a obține o pedeapsa mai blândă fiind semnificativ mai ridicate, dacă este reprezentat de o persoană care știe ce are de făcut.

Cu stimă, av. Hulea Ionuț-Marius.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua.daca la un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul ... Danut2397 Danut2397 Buna ziua.daca la un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolui ai avocat poti scapa cu o pedeapsa mai mica? (vezi toată discuția)
Bună seara , îmi poate spune cineva dacă am 4 ani cu suspendare ... Alfonzo Alfonzo Bună seara , îmi poate spune cineva dacă am 4 ani cu suspendare din care am făcut 3 ani și 6 luni și recent din incontienta am făcut un alt dosar penal ... (vezi toată discuția)
Solicit avocat Niță Valentin Cătălin Niță Valentin Cătălin Bună ziua! Am un dosar pentru conducerea sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, urmează în luna octombrie sa am ședința în fața instanței ... (vezi toată discuția)