avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratie unica de depus la ANAF
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratie unica de depus la ANAF

Declaratie unica de depus la ANAF

Anul trecut am deschis un PFA cu ajutorul platformei SOLO deoarece planuiam sa lucrez drept curier, lucrurile nu au mers cum trebuie si nu am mai lucrat. Am inchis PFA-ul dupa 2 luni si credeam ca am terminat treaba, dar ma trezesc acum 3 zile cu un e-mail de la baietii de la SOLO precum ca trebuie sa depun declaratia unica la ANAF si sa platesc taxele. Nu am ce taxe plati, dar trebuie sa completez declaratia unica cu date pe care nu le cunosc si sa imi fac un cont pe platforma celor de la ANAF, ceea ce nu stiu cum sa fac, pentru ca cer date pe care nu le stiu. Exista vreo resursa care m-ar putea ajuta cu navigatul acestei situatii? Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Duminică, 12 Mai 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Pfa suspendat si activitate nereluata dupa suspendare mprv mprv Buna ziua, Am infiintat un PFA in 2008 la dorinta angajatorului, astfel toti \"angajatii\" au devenit PFA si colaboratori ai firmei. In 2011 s-a revenit la ... (vezi toată discuția)
Plata contributie anaf pentru pfa norma de venit WishLawWasBetterDefined WishLawWasBetterDefined Buna ziua. Am infiintat un PFA pe norma de venit in 2019 in septembrie, in Bucuresti si am inchis-o in martie 2020. Acest PFA a avut doar o incasare in ... (vezi toată discuția)