avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Redirectionare impozit pentru persoana cu salarii si ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Redirectionare impozit pentru persoana cu salarii si venituri din alte surse


Situatia mea e urmatoarea: sunt salariat si am si venituri din alte surse. Depun declaratia unica 212 in fiecare an.

Doresc sa donez 3.5% din impozit la un ONG. Daca deja specific ONG-ul in declaratia unica, mai trebuie sa depun si formularul 230 (astfel incat 3.5% din impozitul de pe salariu sa fie redirectionat si el)?
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 17:48, 5 Iunie 2024
da, pentru ca declaratia 230 se refera doar la impozitul pe venitul din salarii si asimilat salariilor, care nu apare in declaratia unica ( 212) pe cand redirectionarea facuta prin declaratia tip 212 se refera numai le veniturile declarate prin acea declaratie 212, care nu le includ pe cele din salarii si asimilate salariilor.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 % se poate redirectiona de catre pensionari in anul 2019? pintilescusorin pintilescusorin In ce conditii poate un pensionar sa completeze acel formular de 2%, si daca acel pensionar are venituri si din salariu poate completa un al doilea formular ? (vezi toată discuția)
Care este termenul pentru completarea formularului 230? cum pot ... Ileana Cos Ileana Cos Care este termenul pentru completarea Formularului 230? Cum pot redirecționa procentul stabilit cei care obțin venituri fiscalizate prin declarația unică ... (vezi toată discuția)
Formularul 230 - redirectionare 2% din impozitul pe venit mogasi mogasi Pensionarii cu pensii mai mari de 1000 lei pot redirectiona 2% din impozitul pe veniturile din pensii? Ce alte categorii (inafara celor ce obtin venituri din ... (vezi toată discuția)