avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Vanzare autospeciala intracomunitar -TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Vanzare autospeciala intracomunitar -TVA

Vanzare autospeciala intracomunitar -TVA
Situatie de fapt: Firma platitoare de tva are achizitionata o autospeciala din tara, plata prin fonduri europene. Au trecut 5 ani, nu mai desfasoara activitate specifica , fapt pentru care s-a decis , sa vanda autospeciala si o vinde in Germania. Nu a fost amortizata integral, a fost in conservare o perioada de timp. Am dori sa aflam, daca livrarea autospecialei, din punct de vedere al tva, este scutita cu drept de deducere, si ce implica neamortizarea integrala. Va mulumim!
Ultima modificare: Luni, 13 Mai 2024
NICULIN, utilizator

Alte discuții în legătură

Tva export autoturism (deductibilitate limitata 50%) amh amh Buna ziua, am achizitionat anul trecut un autoturism pe firma. Am dedus doar o jumatate din TVA, masina fiind utilizata si in scop personal. Acum doresc sa o ... (vezi toată discuția)
Vanzare autoturisme rodia rodia Va rog sa ma ajutati cu urmatoarele probleme:O societate vinde 2 autoturisme(unul amortizat integral si celalt neamortizat integral). De exemplu,auto ... (vezi toată discuția)
Tva factura vanzare auto in germania utacrat utacrat Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Vand un autoturism in Germania, unei persoane juridice inregistrata in Germania ca platitoare de TVA. Ce scriu in rubrica ... (vezi toată discuția)