avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cercetare disciplinara vs incetare CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cercetare disciplinara vs incetare CIM

Buna ziua,

Cum procedam in cazul in care s-a deschis o cercetare disciplinara (am ajuns la etapa convocarii angajatului) si angajatul a venit sa incheiem contractul cu acordul partilor art 55B la zi? Deci practic nu vom mai avea intalnirea in ziua convocarii pentru ca nu va mai fi angajatul nostru la acea data.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cossim , utilizator 16:58, 13 Mai 2024
Eu as opina sa acceptati cererea salariatului.
Am acceptat si inchidem contractul cum doreste angajatul. Intrebarea era daca eu ca angajator mai am de facut ceva ca sa fiu legal in ordine cu cercetarea disciplinara sau se anuleaza de drept pentru ca de fapt la data convocarii salariatul nu mai este angajatul nostru?
Cercetarea avea ca subiect absente nemotivate.
Renuntati la cercetarea disciplinara ... anuntati comisia de disciplina ca a fost acceptata cererea de incetarea a c.i.m. si ca nu mai este cazul cercetarii disciplinare.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Absente nemotivate RuxandraLarisa RuxandraLarisa Va rog sa ma lamuriti in ceea ce priveste absentele nemotivate. Este obligatorie suspendarea contractului de munca in revisal?am intalnit diverse pareri si nu ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinare in preaviz laura-jurist laura-jurist buna ziua pe perioada de preaviz, unui angajat i se poate face cercetare disciplinara pentru absente nemotivate? se poate ca angajatorul sa renunte la ... (vezi toată discuția)
Modalitate incetare contract de munca Diaconu_D Diaconu_D Buna ziua, Un salariat vine si lasa demisia (se inregistreza) cu data de incetare a contractului 4 octombrie (respectand preavizul). Parcursul preavizul ... (vezi toată discuția)