avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua, Am facut o cerere pentru acord vanzare ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua, Am facut o cerere pentru acord vanzare imobil achizitionat ...

Buna ziua,
Am facut o cerere pentru acord vanzare imobil achizitionat prin programul Prima Casa la Ministerul Finantelor in data de 29.03.24.
Am primit confirmarea inregistrarii petitiei mele pe email(29.03).
Cf. ordin 33 din 21 februarie 2020, ar trebui sa primesc un raspuns in termen de maxim 45 de zile. Astazi se implinesc 45 de zile si am sunat la Minister de unde am primit raspunsul ca nu s-a ajuns inca la cererea mea si sa revin peste o saptamana.
Intrebarea mea: Unde as putea face reclamatie in acest caz?
Multumesc anticipat,
Bogdan
La instanta de judecata.
Bună ziua. Îmi puteți spune la ce numere de telefon ați sunat? Sunt în aceeași situație ca dumneavoastră. În răspunsul primit de la minister sunt două numere însă nu răspunde nimeni. Aveți alte numere de contact poate reușesc să dau de ei. Acești mâncători de nervi și bani inutili. Vă mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare ajpis adda001 adda001 Buna ziua! Am implinit 18 ani in septembrie 2020 si incerc de 6 luni sa-mi depun dosarul la AJPIS Ilofv. Studiez la un liceu din Bucuresti si am domiciliul in ... (vezi toată discuția)
Termen de raspuns petitie ContSters256771 ContSters256771 Sper sa fi ales corect sectiunea de forum unde sa postez intrebarea mea. Ma intereseaza ce se intampla daca o institutie nu raspunde la o petitie adresata. ... (vezi toată discuția)