avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, Vreau sa achiziționez un imobil și nu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, Vreau sa achiziționez un imobil și nu știu exact ...

Bună ziua,
Vreau sa achiziționez un imobil și nu știu exact care sunt blocurile încadrate cu risc seismic(bulina) din oraș, cum pot sa aflu? Exista o lista anume? Dacă de exemplu vânzătorul ma minte cum ca n ar fi cu bulina apartamentul și el este se poate afla la procesul de vanzare ( notar) sau trebuie ca eu sa ma interesez înainte undeva anume și unde?
Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: -ELLA- , utilizator 22:55, 13 Mai 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va interesati dv.
Imobilele evaluate pentru risc seismic sunt publice. Daca imobilul nu se afla in lista nu inseamna ca nu are risc seismic, ci ca nu a fost evaluat. Daca se afla in lipsa, vedeti acolo daca are un risc seismic si care anume. Indicii sunt si vechimea constructiei, tipul etc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare cristina.00 cristina.00 proprietarii care locuiesc in blocurile catalogate cu risc seismic 1(bulina rosie) sunt obligati sa isi asigure locuinta? (vezi toată discuția)
Imobil cu bulina buna ziua, imobilul in care locuim din sector ... cristina.branescu@yahoo.com cristina.branescu@yahoo.com Imobil cu bulina Buna ziua, Imobilul in care locuim din Sector 4, Bucuresti, apare ca fiind incadrat in clasa 1 de risc seismic in baza unei evaluari facute ... (vezi toată discuția)
Asigurare obligatorie locuinta ovi47 ovi47 Matusa mea locuieste intr-un bloc cu bulina rosie. Am fost la UNICA si mi-au spus ca , pentru apartamentele aflate in aceste blocuri , nu se face asigurare. In ... (vezi toată discuția)