Am mare nevoie de un SFAT in legatura cu un RECURS, pe scurt am intentat un proces pe 1349 Cod civil, si in prima instanta actiunea mi-a fost RESPINSA la fel si in APEL, atat instanta de fond cat si cea de APEL s-au facut ca NU au vazut o PROBA esentiala si anume un RAPORT PSIHODIAGNOSTIC PSIHOLOGIC al meu si in plus paratul nu a depus in termen intampinarea dar s-a "pus bine" cu martorul indicat de mine sa minta in favoarea lui....
INTREBARE: Avand in vedere ca o sa indic MOTIVUL DE RECURS prevazut de art. 488 alin.(1) pct 4 si 5 doresc sa stiu ce este recomandat sa cer instantei de RECURS?
CASARE CU RETINERE SAU CASARE CU TRIMITERE
Multumesc!!!
Multumesc pentru SFAT, dar nu imi permit un AVOCAT, si avand in vedere ca sunt licentiat in STIINTE JURIDICE o sa-l formulez cu putinele mele cunostinte juridice
Din păcate degeaba sunteți licențiat în științe juridice dacă nu ați profesat niciodată.Mai mult decât atât aveți soluții negative în fond și în apel iar în recurs șansele sunt relativ mici mai ales ca trebuie sa va incadrati în motivele de casare prevazute de lege.Am fosti colegi tot licentiati care nu au profesat niciodată, la ora actuala nu mai au nici măcar vagile noțiuni teoretice datorita frecventelor schimbări legislative.Si noi ca av avem materii/domenii în care nu suntem specializați, domenii în care nu intram,cerem sfaturi sau în cauze personale angajam alți colegi. Se pare ca justitiabilul roman e optimist în general și are încredere în , autoreprezentare'Succes!