avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. În anul 2018 am cumpărat o casa pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. În anul 2018 am cumpărat o casa pe numele soacrei ...

Bună ziua.
În anul 2018 am cumpărat o casa pe numele soacrei mele ,sotul meu mai are o sora.Daca acum vrea sa ne faca acte le casa pentru ca ne întoarcem în România, ce act poate sa ne faca sa nu fie atacat în instanta. Din câte observ cumnatii mei au pretenții la acea casa ,chiar dacă este ridicata, mobilata de noi, cu banii noștri. Din anumite motive în 2018 nu am putut ajunge acasă sa o luam pe numele nostru
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Oanabella , utilizator 17:15, 15 Mai 2024
si cand te gandesti ca era atat de simplu sa ii faceti soacrei o procura sa cumpere pt dvs...
ati trimis bani soacrei prin transfer bancar ? In acest caz ati putea sa faceti un contract de dare in plata.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Mai 2024
gi-jane2, moderator
Eu am pus o întrebare, prostia o plătim noi, ce putem face ac cu soacra , ce act ne poate face ,sa nu ne trezim ca cere so cumnata ceva după, ca deja bat apropouri

gi-jane2 a scris:

si cand te gandesti ca era atat de simplu sa ii faceti soacrei o procura sa cumpere pt dvs...
ati trimis bani soacrei prin transfer bancar ? In acest caz ati putea sa fecti un contract de dare in plata.

~ final discuție ~