In termenul art 318 alin 12 c.proc.pen după verificarea prezentei ordonanțe de către prin procuror z împreună cu dosarul cauzei se transmite spre confirmare judecătorului de camera preliminara in termen de 10 zile de la data emiterii..
Eu am renunțat la urmărirea penală că mă tot aburit poliția acum am primit citație mă pot răzgândi, se dispune renunțarea din cauză că nu a fost găsit infractorul ce mă înșelat cu o sumă de bani , pot cere și daune , prejudiciul e e 300 de lei dar nu e vb neapărat de bani cât despre modul cum o făcut-o online , pot să mă răzgândesc și să continue procedura și pot cere despăgubiri pentru fiecare de când sa întâmplat fapta că a fost acum doi ani
trandafir2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Parca ati mai deschis topicuri/mesaje cu acelasi obiect de discutie. Si parca vi s-a raspuns.
Nu au fost lamuritoare raspunsurile sau vreti sa primiti un anume raspuns mai incurajator??
Daca ati renuntat (mergand acolo la politie singur si fara asistenta juridica), inseamna ca nu mai puteti reveni asupra renuntarii.
Daca cunoasteti persoana care v-a creat probleme si daca stiti ce anume ati semnat acolo si daca nu ati renuntat si la pretentiile civile, mergeti in instanta civila si solicitati acolo daune (morale, materiale, dupa caz). Apelati la un avocat sa vada in concret despre ce este vorba in speta dvs.
Dvs singur nu veti reusi sa faceti hartiile neavand niciun fel de stiinta despre cum se fac hartiile. Sincer!
Buna seara am dat în judecată pentru înșelăciune pe cineva am primit din partea judecătorului acest verdict : Complet: C8CR
Tip solutie: admite cererea
Solutia pe scurt: În temeiul art. 318 alin. 15 Cod procedură penală admite cererea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara. Constată legalitatea şi temeinicia soluţiei de renunţare la urmărirea penală, dispusă în cauza cu numărul 10877/P/2022 având ca obiect comiterea infracţiunii prev. de art. 244 alin. 1 Cod penal şi confirmă ordonanţa din data de 29.04.2024, emisă de Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara în cauză. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată prin mijlocirea grefei azi, 05.06.2024.
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 1201/2024 05.06.2024
Am făcut apel la înalta curte și justiție din București și am primit acest răspuns din partea lor : cu privire la cererea dumneavoastră înregistrata la registratura secției penale a înaltei curți de casație și justiție, vă aducem la cunoștință faptul că aceasta a fost trimisă la judecătoria Timișoara conform art 20 alin 1 lit n din regulamentul de ordine interioara a instanțelor judecătorești,
Ce vrea să însemne asta se va rejudeca
Am căutat dosarul meu respectiv 16493/325/2024 și îmi apare la ultima mea modificare cai de atac numele meu
trandafir2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
In mesajul anterior v-am spus asa: Dvs singur nu veti reusi sa faceti hartiile neavand niciun fel de stiinta despre cum se fac hartiile. Sincer!
Dvs ati facut dupa capul dvs un apel (care nu este prevazut de lege) si l-ati trimis la o instanta necompetenta (adica la ICCJ).
Instanta de la Bucuresti a trimis, pe cale administrativa, hartia facuta de dvs catre Judecatoria Timisoara, cea care a judecat cauza initial.
Apoi, acolo la Timisoara, s-a inregistrat hartia dvs ca fiind o contestatie la solutia anterior dispusa.
In final, cauza dvs nu se va rejudeca, ci va fi declarata ca inadmisibila calea de atac formulata de dvs.
Trebuia sa apelati inca de la inceput la un avocat, sa va urmareasca dosarul si sa va reprezinte in mod profesionist interesele.