avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua, Avem nevoie de o ștampilă de la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua, Avem nevoie de o ștampilă de la asociația de proprietari ...

Bună ziua,
Avem nevoie de o ștampilă de la asociația de proprietari pentru înființarea unui PFA cu sediul în apartamentul nostru, proprietate personală. Pe acest formular, ni se cer și semnături din partea vecinilor cu pereți comuni. Unul dintre aceștia suntem tot noi, fiind proprietarii unui alt apartament cu perete comun. Pe ceilalți vecini nu am reușit să îi găsim să ne semneze, aceștia fiind plecați în străinătate. Menționăm că locuim într-o zonă de colț a blocului la mansardă, neavând mulți vecini cu pereți comuni. Activitatea pe care o vom desfășura la sediu este una digitală fără prezența fizică a clienților. Asociația refuză să ne pună ștampila fără semnătura a trei vecini, ei sugerând să adunăm semnături din partea altor vecini din bloc, chiar dacă nu au perete comun. În act scrie clar că ei trebuie să aibă perete comun. Firma care ne înființează PFA-ul ar fi dispus să depună dosarul la ONRC doar cu semnătura noastră și ștampila asociației în acest caz, dar cei de la asociație refuză să pună ștampila. Este dreptul lor să ne refuze să ne pună ștampila în aceste condiții? De asemenea, menționăm faptul că avem semnătura președintelui de bloc din partea Asociației.
Cel mai recent răspuns: w_v_w_v , utilizator 14:00, 17 Mai 2024
V-as sfatui "sa plecati cu dreptul" in aceasta afacere.
Cautati, cum puteti reprezentatii proprietarilor plecati in strainatate (poate sunt in localitate) sau poate un acord prin e-mail de la proprietarii de drept a locuintelor.
Cu semnaturile pe documentul de la ONRC, mergeti la asociatie si nu au sa mai aibe motiv sa va refuze. Semneaza presedintele si aplica stampila.
Multa bafta!
daca nu aveti semnaturile cum sa va stampileze ?
Cum adica aveti semnatura presedintelui dar nu aveti stampila?
Pai stampila aia trebuie sa stea la el nu in alta parte. S-au v-a zis asa de forma aveti semnatura mea dar nu pot stampila pana cand nu e totul corect?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine plateste reparatia la acoperisul blocului mansardat ovidiu1984 ovidiu1984 Buna seara. Am cumparat un apartament la mansarda.Doresc sa stiu daca am probleme cu acoperisul cine plateste?Presedintele asociatiei a spus ca terasa ... (vezi toată discuția)
Debransare aleakim aleakim as vrea sa stiu ce pot sa fac daca in sedinta de asociatie mi s-a refuzat semnarea cererii de debransare, pe motiv ca acesta ar duce la recalibrarea instalatie ... (vezi toată discuția)
Sediu social la bloc- inteles "vecini" eugen82 eugen82 Intr-un apartament de bloc proprietate personala doresc sa inregistrez sediul social al unui srl in care sint asociat. Sediul va fi pe baza de contract de ... (vezi toată discuția)