avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Verificare proprietate Romania
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Verificare proprietate Romania

Buna ziua. Traiesc intr-o tara din vest, si vreau sa aplic pentru a cumpara o casa sociala construita de primaria orasului unde locuiesc. Ca sa fiu eligibil ei cer sa nu am nici o proprietate in tara de rezidenta( ceea ce nu am, stand in chirie) dar cer sa nu am proprietate nici in strainatate..dar eu am un apartament in Romania. Adresa din buletin ii pe adresa parintilor, deci nu pe apartamentul respectiv. Ar putea afla primaria respectiva daca eu detin proprietate in Romania? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 12:13, 19 Mai 2024
Poate nu știți, dar si aici si acolo falsul în declarații e fapta penala, riscați sa stati gratis, dar nu în aia sociala. Asta dacă va prind cu minciuna.
Ultima modificare: Duminică, 19 Mai 2024
gi-jane2, moderator
Dacă sunteți într-un stat UE, e bine să știți că există un Regulament de instituire a programului „Fiscalis” pentru cooperare în domeniul fiscalității (Regulamentul 2021/847), care are ca scop, printre altele, interconectarea bazelor de date ale autorităților fiscale în vederea combaterii fraudelor. Nu știu în ce fază este, dar dacă nu acum, pe viitor o interogare pe baza CNP-ului dvs. va arăta ce proprietăți dețineți în oricare stat al Uniunii.

~ final discuție ~