avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua . In cazul meu : nu am copii ,acum sunt ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua . In cazul meu : nu am copii ,acum sunt casatorita ...

Buna ziua . In cazul meu : nu am copii ,acum sunt casatorita de 4 ani si sotul are un copil major din prima casatorie . La succesiunea mea cine vine ? Mentionez ca am 4 frati care au copii . Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: ÞUCMEANU SIMONA MARIA , utilizator 15:28, 3 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
daca muriti acum, vine sotul si fratii, sotul va mosteni 1/2 si fratii imparty 1/2.
Depinde cine mai e in viata la data decesului dvs, asta e ideea
daca sotul moare inaintea dvs, mostenesc egal doar fratii sau nepoti de frate
Daca nu aveti o relatie buna cu fratii, puteti lasa testament sotului.
Ultima modificare: Luni, 20 Mai 2024
gi-jane2, moderator
Testamentul nu se poate ataca ? Multumesc frumos . O zi frumoasa va doresc .
acest răspuns util
Ba da, dar ar fi inutil pt ca fratii nu sunt mostenitori rezervatari
Bună ziua, revin cu o întrebare la acest aspect : când ne am căsătorit la primărie am declarat ca bunurile dinaintea căsătoriei rămân la fiecare în parte și raspunsul a fost DA.
In aceasta situație cum rămâne cu moștenirea?
acest răspuns util
La fel cum am zis.

Alte discuții în legătură

Buna seara. va rog sa ma ajutati caut de ceva timp pe internet,raspunsul, ... Cristina1990327 Cristina1990327 Buna seara. Va rog sa ma ajutati caut de cv timp pe internet,raspunsul, solutia potrivita insa se pare ca merg pe un drum fara sfarsit! Situatia sta in felul ... (vezi toată discuția)
Testament paraschiv mariana paraschiv mariana Buna seara, Am un unchi(fratele bunicii) care mi-a facut un testament in fata unui avocat, pentru toate bunurile sale mobile si imobile. Sotia unchiului a ... (vezi toată discuția)
In ce conditii ma pot mosteni pe mine fratii vitregi (dupa tata) ? mariusb74 mariusb74 Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu un sfat. Parintii mei au divortat cand aveam 4 ani.Eu am ramas cu mama in apartamentul in care stam si acum (ea a preluat ... (vezi toată discuția)