avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pentru stabilirea corecta a veniturilor mele din ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pentru stabilirea corecta a veniturilor mele din pensie, ma judec ...

Pentru stabilirea corecta a veniturilor mele din pensie, ma judec cu casa de pensii de 5 ani. In urma proceselor avute am obtinut valorificarea unei parti a veniturilor din acord si anume din perioada 1985 - 1991, dar cele din perioada 1991-2000 nu mi-au fost acordate, desi adeverinta doveditoare a acordului era pentru toata perioada 1985-2000. In luna aprilie 2024, dupa un proces cu Tribunalul Bucuresti care mi-a respins cererea ca nefondata si contestarea hotararii Tribunalului, Curtea de Apel Bucuresti mi-a respins apelul ca nefondat. Am rugamintea sa-mi spuneti unde pot reclama judecatorul care a dat sentinta gresita, ca partinitor, si ce pot invoca impotriva acestuia ca temei legal? Pot reclama la Contenciosul Administrativ de pe langa Curtea de Apel ? La CSM? Nu pot face recurs pentru ca va ajunge cererea mea la acelasi judecator de la Curtea de Apel care a judecat apelul meu si sigur va respinge aceasta cerere.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:14, 21 Mai 2024
1. La inspectia judiciara/ CSM se poate depune plangere .

2. judecătorul care a pronunţat o hotărâre într-o pricină nu poate lua parte la judecata aceleiaşi pricini în apel sau în recurs şi nici în caz de rejudecare după casare.

~ final discuție ~