avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pentru stabilirea corecta a veniturilor mele din ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pentru stabilirea corecta a veniturilor mele din pensie, ma judec ...

Pentru stabilirea corecta a veniturilor mele din pensie, ma judec cu casa de pensii de 5 ani. In urma proceselor avute am obtinut valorificarea unei parti a veniturilor din acord si anume din perioada 1985 - 1991, dar cele din perioada 1991-2000 nu mi-au fost acordate, desi adeverinta doveditoare a acordului era pentru toata perioada 1985-2000. In luna aprilie 2024, dupa un proces cu Tribunalul Bucuresti care mi-a respins cererea ca nefondata si contestarea hotararii Tribunalului, Curtea de Apel Bucuresti mi-a respins apelul ca nefondat. Am rugamintea sa-mi spuneti unde pot reclama judecatorul care a dat sentinta gresita, ca partinitor, si ce pot invoca impotriva acestuia ca temei legal? Pot reclama la Contenciosul Administrativ de pe langa Curtea de Apel ? La CSM? Nu pot face recurs pentru ca va ajunge cererea mea la acelasi judecator de la Curtea de Apel care a judecat apelul meu si sigur va respinge aceasta cerere.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:14, 21 Mai 2024
1. La inspectia judiciara/ CSM se poate depune plangere .

2. judecătorul care a pronunţat o hotărâre într-o pricină nu poate lua parte la judecata aceleiaşi pricini în apel sau în recurs şi nici în caz de rejudecare după casare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rejudecare dupa casare UrsacheSoare UrsacheSoare Buna ziua, Am inceput un proces in 2009. Am depus actiunea in mod corect la Judecatorie. Insa judecatoria a considerat ca nu e competenta material sa judece ... (vezi toată discuția)
Rejudecare dupa casare-instanta competenta ContSters40598 ContSters40598 In cazul in care, in rejudecarea unui apel penal dupa casare, dosarul se repartizeaza altui complet decat cel initial investit, ce sanctiune avem in aceasta ... (vezi toată discuția)
Apel lala2011 lala2011 sunt in situatia de a face apel. puteti sa-mi spuneti , procentual cat reprezinta apeluri castigate dupa fond pierdut? cam la 10 fonduri pierdute se mai ... (vezi toată discuția)