avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua Am un frate care sta cu fiicele lui si are ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua Am un frate care sta cu fiicele lui si are handicap ...

Buna ziua
Am un frate care sta cu fiicele lui si are handicap una din fiice ii va fi tutore ,este in proces de primera tutelei .Problema este ca nu vera sa ne dea voie la frati sa vorbim pe telefon cu el pe pretext de diferite motive ( ca doarme toata ziua )say nu raspuns la telefon
Noi banuim ca l-au bagat intr-un azil Intrebari:cine ne poate spune unde de afla ,ce organ competent din Romania la cine ne puter adresa?
In conditia ca va prim tutela noi fratii msi avem dreptul sa mai tine legatura cu el ,sa vorbim sau sa-l vizitam pe el? Si in caz ca nu ne permite cine este organul la care ne putem adresa ,Noi fratii nu avem incredere in fiicele lui ptr ca nu au avut un comportament normal fata de fratele nostru urmarind numai foloase materiale
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Muraana , utilizator 04:08, 21 Mai 2024
Doar la instanța de judecată puteți apela, ca să și primiți prin decizie EXECUTORIE legături de familie cu fratele.
În afară de instanța de judecată CIVILĂ, nu aveți alte posibilități.

Totuși, procesul de punere sub TUTELĂ SPECIALĂ nu-l puteți bloca, dar puteți interveni pentru legături personale cu fratele, și puteți obține program de vizitare cu ajutorul unui avocat specializat pe drept civil.

Interesați-vă în localitatea unde locuiți de un avocat bun, specializat pe drept civil și dreptul familiei, și acționați. Nu-i bine să lăsați lucrurile așa.
Ultima modificare: Luni, 20 Mai 2024
Dapix, utilizator
Rog pe un avocat sa-si spuna la ce for tutelar pot sa ma adresez
sa aflu unde este fratele acest lucru este cel mai important acum ,nu exista protectie sociala
in Romania ?

~ final discuție ~