avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bun personal retinut cu forta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bun personal retinut cu forta

Buna ziua! Dupa moartea parintilor mei, inca nu s-a facut partajul succesoral.
Problema este ca s-a schimbat incuietoarea de la poarta si de la usa casei de catre fratele meu si nu am primit chei.
De precizat ca in curte exista masina personala (pe numele meu) si cateva bunuri personale care se aflau in casa inca de cand erau parintii in viata.
Ce pot sa fac in aceasta privinta? Am mers la politie sa dau declaratie dar acestia au spus ca nu au cum sa ma ajute. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 12:31, 21 Mai 2024
Notificare frate ca sunteti mostenitor sezinar si ca veti intra sa va luati bunurile pe care vi le-a sechestrat ilegal. Punere in intarziere, termen de predare cheie, chirie pe zi de intarziere etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am divortat in luna aprilie a acestui an, iar fostul sot a ramas ... Corina90 Corina90 Am divortat in luna aprilie a acestui an, iar fostul sot a ramas sa locuiasca in casa bun comun, construita in timpul casatoriei. Pana la momentul actual nu ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa fac? utilizatorulx utilizatorulx Sunt intr-un proces de partaj cu fratii mei dupa moartea parintilor. Eu locuiesc in casa parintilor de peste 10 ani. Astazi cand am ajuns acasa am gasit usa ... (vezi toată discuția)
Ingradirea drepturilor cu privire la bunurile ce constituie masa succesorala Florin36 Florin36 Buna seara, Dupa decesul ultimului parinte respectiv al tatalui meu,la nici o luna de zile mi s-a interzis sa mai intru in casa parintilor mei si sa ma mai ... (vezi toată discuția)