avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara ! Vreau un sfat din partea dvs. Baiatul meu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara ! Vreau un sfat din partea dvs. Baiatul meu in vârstă ...

Buna seara !
Vreau un sfat din partea dvs.
Baiatul meu in vârstă de 17 ani,clasa XI-a a fost dat afara din clasa de către profesorul de matematica .
Aveau doua ore de mate .
La prima ora a venit în clasa foarte nervos,a început să tipe la ei să-și bage telefoanele in geanta și să-și scrie numele pe o foaie de hârtie ,să facă prezenta,dl. profesor nefiind titularul și necunoscand elevii.
Baiatul meu și-a băgat tlf in buzunar și atunci a început să tipe la el că de ce nu îl bagă în geantă,că nu înțelege românește? Apoi l-a scos la tabla și l-a ținut toată ora acolo ,punandu-l sa rezolve probleme.In pauza a fost la toaleta și când a revenit în clasa profesorul era deja acolo.
Baiatul meu că sa nu deranjeze a intrat ușor în clasă și s-a așezat în bancă ,moment în care dl.peofesor a venit la el și a început să tipe că cine i-a dat voie sa intre in clasa? L-a pus să-și ceară scuze,băiatul și-a cerut scuze ,dar a zis că nu i le accepta și că să iasă afară din clasa ,chiar și din școală.
Băiatul și-a luat ghiozdanul și a iesit.A venit acasă și mi-a povestit.
Ce as putea sa fac ,va rog?
As putea să-i fac plângere la parchet,la inspectoratul școlar?
Mulțumesc!

2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eu am un fiu tot in clasa a XI-a si primul lucru pe care l-as face ar fi sa ascult ce zice cealalta parte. As face imediat o intalnire cu dirigintele, profesorul si fiul meu ca sa aflu cat de cat ce s-a intamplat. Daca profesorul refuza sa discute cu mine, sau e clar din discutiile pe care le am cu el ca ceea ce mi-a zis fiul meu e adevarat as declansa, cu temei, procedura disciplinara impotriva profesorului printr-o sesizare scrisa catre consiliul profesoral al scolii care va dispune constituirea unei comisii de disciplina. Inspectoratele scolare au alte atributii iar parchetele se ocupa de infractiuni.

~ final discuție ~