avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1083 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... ref. librete CEC de 5000 lei cu dobanda si castiguri ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

ref. librete CEC de 5000 lei cu dobanda si castiguri in autoturisme ...

ref. librete CEC de 5000 lei cu dobanda si castiguri in autoturisme
1. CEC Bank afirma ca valoarea unui Libret emis in 1990 devine, dupa aplicarea legii 348/2004 = 0,50 lei iar prin aplicarea unui comision de administrare devine 0,00 lei.
2. o persoana mi-a spus cand am pregatit si apelul ca cererea mea va fi respinsa intrucat ,,este ordin pe unitate" sa se respinga. Cred ca facea referire la protocoalele de colaborare dinte SRI si Justitie.
Am continuat procesul si am fost repins si la apel/recurs/revizuire si chiar la CEDO. Daca este cineva interesat intr-un astfel de proces (pentru posesorii celor 37.000 de astfel de librete), rog sa ma contactati si voi pune la dispozitie documentatia aferenta.
Nu prea se înțelege ce documentație puteți pune dvs la dispoziție si in ce scop atât timp cât din pqcate ați pierdut cu brio la toate instantele..Dacă discutați înainte de a demara acțiunile orice av de buna crexinta va spunea ca nu aveți șanse...Au fost despăgubite persoanele care avea carnet CEC cu sumar pt plata integrala a unui autoturism Dacia.
Ultima modificare: Miercuri, 22 Mai 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Chiar dacă aveați o soluție favorabila și puneați sentința respectiva la dispoziția eventualilor doritori tot nu ar fi ajutat prea mult,practica judecătorească nefiind obligatorie pt alte instante ..
Ultima modificare: Joi, 23 Mai 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~