avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare PFA in alt judet decat cel de domiciliu
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare PFA in alt judet decat cel de domiciliu

Buna seara! Acum lucrez ca salariat, iar azi am primit o oferta de munca, de la o firma care doreste sa imi fac PFA.

Nu pot ajunge in judetul de domiciliu in urmatoarele 10 zile, datorita locului de munca actual (o deplasare la mai multe puncte de lucru din tara).

Sunt proprietarul locuintei din CI, am facut contract de comodat. Pe langa asta, am cautat deja pe site-ul ONRC daca pot deschide PFA in alt judet. Ii voi suna maine, dar imi puteti spune la ce sa ma astept, ca sa planific cat de bine pot? Este posibil sa infiintez PFA in alt judet?

Momentan sa completez documentele de aici: [ link extern ]

Alte intrebari:
Care ar fi cea mai buna forma de impozitare pentru un angajat in IT, cu norma intreaga?

Vad ca pot doar sa rezerv denumirea online, dar pot face totul online, fara intermediari?

Va multumesc,
O seara buna!
Cel mai recent răspuns: AlexandruFlorin999 , utilizator 11:45, 24 Mai 2024
Cererea de înregistrare în registrul comerțului și de autorizare a funcționării se depune la registrul comerțului de pe lângă tribunalul din județul în care solicitantul își stabilește sediul profesional.

Cererea de înregistrare, semnată olograf sau cu semnătură electronică calificată însoţită de documentele necesare înregistrării, se depune la ghişeu sau prin transmitere prin servicii de poştă/curierat sau prin mijloace electronice la oficiul registrului comerţului în a cărui rază teritorială este situat sediul profesional al acestora, personal sau prin împuternicit.

Cererea transmisă în formă electronică, prin portalul de servicii online sau prin poşta electronică, se semnează cu semnătură electronică calificată.
Buna ziua! Nu am cont pe un portal de semnatura electronica, voi trimite prin posta documentele imprimate, completate si semnate.

In urma lecturarii altor articole/pagini, inteleg ca este necesara dovada unei diplome care atesta abilitatea de a oferi servicii in acel domeniu.

La mine situatia este urmatoarea: nu am studii in IT, dar lucrez in domeniu de cativa ani. Mi se va aproba pe clasa CAEN 620 ACTIVITATI DE SERVICII IN TEHNOLOGIA INFORMATIEI si altele similare: 6201, 6203, 6209? Sau sa folosesc 702 ACTIVITATI DE CONSULTANTA IN MANAGEMENT si 7022 ACTIVITATI DE CONSULTANTA PENTRU AFACERI SI MANAGEMENT iar ca dovada sa prezint diploma de master in management?

Va multumesc pentru raspuns!
Ultima modificare: Vineri, 24 Mai 2024
AlexandruFlorin999, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La infiintarea unei intreprinderi individuale, pfa cate coduri caen pot fi trecute mitdan67 mitdan67 va rog daca puteti sa-mi spuneti,: (1)- la infiintarea unei Intreprinderi Individuale, PFA cate coduri CAEN pot fi trecute Exista o restrictie ca numer ... (vezi toată discuția)
Pfa cu norma fixa de venit pentru servicii it ClaudiuCovaci ClaudiuCovaci Se poate deschide un PFA cu norma fixa de venit pentru servicii IT (cod caen 6201, 6202, 6203, 6209) daca nu am studii in domeniu dar am un curs de 6 luni in ... (vezi toată discuția)
Cod caen pt actuari grandanat grandanat Vreau sa-mi fac un PFA cu urmatoarele CAEN-uri : Cod caen - 620 Activitati de servicii in tehnologia informatiei 6201 Activitati de realizare a soft-ului ... (vezi toată discuția)