avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua ! Am un tun antipasari pt. speriatul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua ! Am un tun antipasari pt. speriatul graurilor la cirese ...

Bună ziua !
Am un tun antipasari pt.speriatul graurilor la cirese și vecinul a sunat la politie și mi-a interzis sa-l mai folosesc. Este legala măsură luata de politie. Ce lege am încălcat?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 10:28, 24 Mai 2024
Articolul 2
Constituie contravenție săvârșirea oricăreia dintre următoarele fapte, dacă nu sunt comise în astfel de condiții încât, potrivit legii penale, să fie considerate infracțiuni:
....................
25) tulburarea, fără drept, a liniștii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigăte sau larmă;
Articolul 3
(1) Contravențiile prevăzute la art. 2 se sancționează după cum urmează:
...................
b) cu amendă de la 200 lei la 1.000 lei, cele prevăzute la pct. 1), 12), 16), 24), 25) și 28);
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Linistea publica dary_crys83 dary_crys83 Buna ziua, exista vreo contraventie ce i se poate aplica unui cetatean ce produce zgomote puternice in afara orelor de liniste prevazute de lege? Adica daca nu ... (vezi toată discuția)
Unde pot depune o plângere împotriva vecinilor cu nepoti foarte galagiosi? dragomirmaria dragomirmaria Locuiesc la casa,si de trei saptămâni nu mai am liniste don cauza a doi nazdravani vare urla si tipă cât pot de când se trezesc pâna ce metg la culcare! ... (vezi toată discuția)
Hungaro ring - zgomot deranjant produs de turarea motorului stoicavasile stoicavasile Ce trebuie sa fac pentru a determina o persoana sa nu mai tureze la maxim motorul de la motocicleta in parcarea din fata blocului. Zgomotul produs prin ... (vezi toată discuția)