avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Azi am pensie limita de varsta de circa 2500 lei iar ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Azi am pensie limita de varsta de circa 2500 lei iar pe decizia ...

Azi am pensie limita de varsta de circa 2500 lei iar pe decizia actuala de pensie apare ca am vreo 40 de puncte. Am depus online prin platforma CNPP(am cont facut)tot felul de adeverinte de unde am lucrat,tot felul de diplome si acte pentru absolvire Politehnica(5ani),pentru armata(6luni),pentru somaj,pentru Contract Asigurari C.N.P. si vad tot pe platforma CNPP ca am acum vreo 108 puncte.Nu pricep?Inseamna ca de la 01 sept.2024 voi avea o pensie de circa 2,7 ori mai mare?(108/40=2,7).............Adica circa 6700 lei?..............Unde gresesc?..............ma poate ajuta cineva care stie cum se recalculeaza pensia limita de varsta?.............Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: inginerautocad , utilizator 17:12, 17 Iunie 2024
DA.................si am o pofta de viatza nebuna............Ma bucur de viata din plin.........ceea ce doresc tuturor celor cu ganduri bune...........Am o minte ” spirt ” deoarece in fiecare zi ma amuz copios cu probleme de mate care-mi ofera satisfactii surprinzatoare cand gasesc solutii...............Bineinteles ca ofer si altora din experienta mea..............Abia astept suta de ani.............Inca imi fac planuri..........Ce bine este la pensie!!!!!!!!!!!.................si ce prost am fost sa stau pe vremea lui Ceausescu ”inchis” 30 ani intr-o intreprindere comunista..............Dar acum viata mi se revanseaza...........Superb..............O zi buna.
D-voastra spuneti ca acum aveti apximativ 40 de puncte.
De unde mai acumulati la recalculare inca 68 de puncte este si ramane problema d-voastra.
Sunt calculele d-voastra si eu nu am probe sa vi le contrazic.
Va doresc pensie lunga si sa ramaneti cu aceiasi pofta de viata!
Sanatate!
” De unde mai acumulati la recalculare inca 68 de puncte este si ramane problema d-voastra ?” == nu stiu........Asa imi apare pe site CNPP ( am cont valid )...........cica am 108 puncte..........De unde?.......Nu stiu.........Daca apare pe site cred ca e valabil...............Dar o sa vad la ” RECALCULARE”„.........Sper sa nu mi-0 scada.............Dar nu prea ma afecteaza .......La ora actuala ma descurc fara probleme cu pensia pe care o am...........Secretul consta in optimizarea activitatilor si cheltuielilor zilnice.........Depinde mult de formatia si conformatia omului........Cum s-a format si educat si ce a inteles de la viata pana azi.............Adevarul e ca circa 80% din populatie e setata pe consum,pe distractie,pe pierderea timpului,pe ineficienta.........restul de 20% s-ar incadra la capitolul eficienta,productie doar din cauza saraciei...........Dar vad ca divaghez.......Ma opresc........O zi buna.
P.S. : scuze dar ” sa ramaneti cu aceiasi pofta de viata!”stiam ca se scrie ” aceeasi ”

~ final discuție ~