avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, Lucrez ca agent de vânzări la o firmă ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, Lucrez ca agent de vânzări la o firmă de telecomunicații ...

Bună ziua,
Lucrez ca și agent de vânzări în cadrul unei firme de telecomunicații iar în urmă cu 4 luni ne-a venit un nou director. Recent am aflat(de la colegi, nu a anunțat nimic oficial) ca intenționează să țină o ședință peste două săptămâni, într-o altă localitate, la aproximativ 400 de km de mine care ar dura aproape o săptămână și ar trebui să mergem cu cazare. Aș vrea să știu cat de legal este această treabă și care pot să fie repercursiunile în cazul neparticipării la acea ședință. Menționez ca am probleme destul de grave familiare și nu am cum să lipsesc atâtea zile de acasă, în plus de asta și ceilalți colegi au familie si sunt în aceeași situație. Legal cu cat timp trebuie anunțată înainte o astfel de ședință? Mă gândesc ca nu e normal să fim înștiințați oficial cu o săptămână înainte.
Ultima modificare: Duminică, 26 Mai 2024
Madalina911, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:07, 26 Mai 2024
Legea nu reglementeaza asa ceva .. poate doar in Regulamentul Intern sa aveti prevazute astfel de detalii.

~ final discuție ~