avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Buna ziua.In urma atacului unui urs in gospodaria ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Buna ziua.In urma atacului unui urs in gospodaria personala au ...

Buna ziua.In urma atacului unui urs in gospodaria personala au fost omorate 4 animale din specia caprine.Doresc sa aflu daca am dreptul la despagubire. Mentionez ca animalele nu erau crotaliate deoarece eu nu detin teren agricol.Atacul s-a produs in spatiu inchis prevazut cu adapost care este situat in intravilan,in apropiere de centrul comunei ( practic in curte) VAMA,jud.SUCEAVA.La fata locului au sosit Jandarmeria,ISU,medic veterinar si reprezentantul Autoritatii locale unde au incheiat proces-verbal.
Cel mai recent răspuns: sfarghiu dan , utilizator 12:40, 27 Mai 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Foarte simplu,angajati avocat care va formula o acțiune în răspundere civila delictuala ,urmând sa primiți contravaloarea pagubei ,poate și ceva daune morale..
Multumesc pt. raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile animalelor ? Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici Se vorbeste tot mai des despre drepturile animalelor. Exista chiar si o "Declaratie universala a drepturilor animalelor" ... (vezi toată discuția)
Femeie care hraneste si aduce animale in complex rezidential Dana Marin Dana Marin Suntem disperati, avem o problema si nu gasim nici o solutie legala. Avem o vecina care aduce si hraneste diverse animale pe spatiul proprietate comuna ... (vezi toată discuția)
Pentru iubitorii si mai ales, neiubitorii de catei ela david ela david Imi plac animalele. :)Am avut de-a lungul vietii atat ca si copil in casa parintilor mei, cat si ca adult la casa mea tot felul de animale: hamsteri, porcusori ... (vezi toată discuția)