avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Locuiesc la casa, vecinul si a deschis ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Locuiesc la casa, vecinul si a deschis restaurant ...

Buna ziua! Locuiesc la casa, vecinul si a deschis restaurant la subsol, de cateva zile e ingrozitor sa auzi zgomotul aparatelor(hotei, aer conditionat) . Mentionez ca semnaturi n a cerut de la vecini , nu stiu daca avea nevoie. Toata instalatia e facuta la 2 m aprox de gardul meu. Cum as putea rezolva situatia?(e o persoana cu ,care nu se poate discuta), am vreo portita legal sa fac ceva, ce si unde? Reclmatii!?multumesc
Cel mai recent răspuns: Ram27 , utilizator 18:51, 27 Mai 2024
Puteti face sesizari la politie si primarie in baza preverilor Legii nr. 61/ 1991 republicata privind linistea si ordinea publica. O gasiti aici: [ link extern ]
Ar trebui sa detina autorizatie de functionare de la primarie. Autorizatia se poate obtine doar cu avizul vecinilor dat in fata notarului.
Pentru disconfortul creat puteti sesiza DJSP, iar pentru poluare fonica (zgomot si vibratii) Agentia teritoriala de mediu, in scris, cu nr. de inregistrate/ data.
Multumesc !

~ final discuție ~