avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrare contract de inchiriere auto 3.5t?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrare contract de inchiriere auto 3.5t?

Buna ziua,dețin un auto 3.5t luat in rate de la o persoană juridică,actele sunt pe numele meu. As vrea sa o închiriez unei firme care să își asume ea plata ratei lunare direct către vechiul proprietar, in locul meu. Mai exact in schimbul folosirii mașinii,firma respectiva să plătească rata in locul meu. In această situație trebuie sa înregistrez contractul de închiriere la ANAF,dar mai plătesc impozit și cass? Multumesc
Ultima modificare: Marți, 28 Mai 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Inchiriere apartament in regim hotelier. va rog sa ma sfatuiti. Nicole09 Nicole09 Buna ziua, Ce trebuie sa fac daca vreau sa-mi inchiriez apartamentul in regim hotelier fiind persoana fizica. Nu stiu ce venit voi avea sau daca voi avea ... (vezi toată discuția)
A aparut o lege cu scutirea de impozit pe perioada reducerii chiriei cu cel putin 30%? dodoambra dodoambra Buna ziua Anul trecut am optinut venituri din chirie. Datorita pandemiei, in acord cu chiriasul, am redus chiria cu 50% pe luna. Am facut act aditional la ... (vezi toată discuția)
Asigurarea de sanatate Mviorica Mviorica Revin cu o nelamurire.Am venit din cedarea folosintei bunurilor si nu am platit asigurarea medicala,asi dori sa stiu daca o platesc pana la 31 dec 2011 o sa ... (vezi toată discuția)