avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... sediu social pt o societate aflata in chirie in ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

sediu social pt o societate aflata in chirie in apartamentul meu? cum procedez ca la atunci cand expira contractul sa radieze sediul social?

buna ziua,am inchiriat un apartament care v-a deveni sediu social pt o firma . mi-au cerut contractul de casa(copie) si ale Ci.cum trebuie sa procedez ca atunci cand v-a expira contractul de inchiriere ,sa expire si sediul social(radiere).ce act aditional sa fac pt acoperire ,in fata cui,si ce trebuie sa contina.multumesc!
Cel mai recent răspuns: LEX PROFESIONAL CONSULTING , Consilier juridic 09:57, 7 Februarie 2010
Parerea mea este sa includeti chiar in contractul de inchiriere, niste clauze bine gandite si nu sa faceti un act aditional.Acest contract va ajunge la registrul comertului pentru inregistrarea firmei.Aveti de asemenea grija ca acest contract de inchiriere sa nu fie incheiat pe o durata mai mare de 5 ani.
In mod normal odata cu expirarea termenului din contractul de inchiriere expira si dovada existentei unui sediu, daca nu prelungiti durata si nu faceti dovada altui sediu .

Procedura ORC din cate stiu presupune ca odata cu expirarea existentei unui sediu societatea se dizolva, voluntar sau fortat depinde ce doriti, si ce urmariti .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu societate comerciala expirat contadiverse contadiverse Buna ziua. Registrul Comertului cheama in judecata o societate comerciala pentru ca are sediul social expirat. Societatea in cauza are inchiriat un spatiu ... (vezi toată discuția)
Modificari la orc la expirare sediu social mihai_b75 mihai_b75 Buna ziua, Pentru sediul social al firmei am inchiriat o adresa de la o firma specializata. Daca la expirarea contractului agreez cu proprietarul sa ... (vezi toată discuția)
Sediu social expirat de 2 ani guzmania guzmania Avem o societate comerciala careia i-a expirat sediul de 2 ani, deoarece contabila a uitat sa prelugeasca acest contract. Avem depuse bilanturile si tot ce ... (vezi toată discuția)