avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Vecinul meu a inchis drumul sătesc, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Vecinul meu a inchis drumul sătesc, incluzand si ...

Buna ziua,
Vecinul meu a inchis drumul sătesc, incluzand si stalpul de lumina in curte.
Am solicitat primariei sa redeschida accesul la curtea noastra.
mentionez ca in contractul nostru de vanzare cumparare din 1997 este mentionat ca vecini la sud-drum comunal, la nord - drum satesc iar la este si vest vecini. Cadastrul comunei se opreste la poarta vercinului care a inchis acest drum satesc, Cum fortez primaria sa-mi deschida accesul la curtea noastra. Multumesc

Alte discuții în legătură

Imposibilitate efectuare cadastru NOSTRAVRAMUS NOSTRAVRAMUS Buna ziua ! As dori sa ma sfatuiti ce-i de facut, in situatia in care am comandat(ca sa zic asa) efectuarea,de catre agentul cadastral care se ocupa cu asa ... (vezi toată discuția)
Intabulare teren ce excede titlul de proprietate ada_73 ada_73 Ma confrunt cu urmatoarea situatie; 1.teren intravilan (detinut in baza titlului de proprietate , eliberat in 1994-in care este specificata suprafata x) , ... (vezi toată discuția)
Actiune intabulare pt teren ce excede titlul de proprietate detinut ada_73 ada_73 1.teren intravilan (detinut in baza titlului de proprietate , eliberat in 1994-in care este specificata suprafata x) , intabulat in anul 2002 cu aceasta ... (vezi toată discuția)