avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua am avut procesul de ordonanța ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua am avut procesul de ordonanța președințială pentru ...

Buna ziua am avut procesul de ordonanța președințială pentru stabilirea domiciliului minorului la tata care din păcate a fost respinsa ca neîntemeiată motivul fiind că tatăl a fost plecat la muncă în străinătate și nu în țară langa minora (4 ani varsă copilului) el a fost plecat doar 1 an și 3 luni ce șanse unt la apel că tatăl sa poata obține acea ordonanța președințială Mama ne având niciun venit locuiește într-o casă care nu sunt condiții iar tatăl având venituri condițiile necesare pentru creșterea și educarea minorului
Ultima modificare: Miercuri, 29 Mai 2024
Catalinaa1998, utilizator
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 17:55, 29 Mai 2024
Tatăl sa încerce sa obțină un program de vizita larg.
Ceea ce începe rău se termina și mai rău...

Daca are avocat bun sa caute o strategie inteligenta.

București 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,
Orice decizii în aceste situații se iau în beneficiul superior al minorului. Nu ați oferit suficiente date încât să îmi pot forma o opinie, însă dacă tatăl este plecat din țară este posibil ca instanța să considere ca fiind în beneficiul minorei rămânerea acesteia în țară (chiar dacă condițiile de trai nu sunt atât de bune prin comparație cu cele ale tatălui).
Întrucât ordonanța președințială a fost judecată cel mai probabil cu citarea părților, să țineți cont de faptul că termenul de apel este de 5 zile la pronunțarea hotărârii (de la publicarea soluției pe portal.just.ro) și nu de la comunicarea acesteia.

Numai bine!
Buna ziua tatăl este in țară ,mama minorei nu are condiții pentru a întreține un minor plus că e și alcolica are un abandon
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ati dovedit in dosar cele afirmate?

Faceti apel si angajati avocat care sa stie ce aspecte conteaza, ce situatii sa probeze si cum sa combata motivarea sentintei instantei de fond.

~ final discuție ~