avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Anul trecut am primit 0 procent de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Anul trecut am primit 0 procent de crestere pe perfotmanta. ...

Bună ziua! Anul trecut am primit 0 procent de crestere pe performanta. Am cerut scris dovezi și o explicație ref la activitate dar managerul a refuzat. Am adăugat feedback trimis de către cei carora le răspund, practic cei cărora le oferim suport dar nu a fost luat în considerare. Am fost chemata la multiple ședințe (doar cu managerul au fost majoritatea, nu a venit cineva din hr) deoarece am reclamat și către hr situația. A fost refuzata înregistrarea ședințelor dar pe cea finală am înregistrat-o deoarece am primit amenințări și tot felul de insinuari în restul întâlnirilor. Am făcut asta cu scopul de a ma apara. Anul acesta sunt în situația în care, deși am stabilit că vom avea obiective și un proces unitar, acest lucru nu s a întâmplat și nu primesc feedback (ma refer la ceva clar în scris aici) ref la nivelul la care ma aflu. Sunt f multe lucruri extra de adăugat aici. Ce se poate face în acest sens? Poate reprezenta înregistrarea mijloc de proba al refuzurilor de a lua în considerare activitatea unui angajat în eventualitatea unei disponibilizări pe criteriul de performanta?
Ultima modificare: Miercuri, 29 Mai 2024
SA24, utilizator
Cel mai recent răspuns: SA24 , utilizator 08:49, 30 Mai 2024
1. Potrivit art.242 Codul Muncii, Regulamentul intern cuprinde cel putin urmatoarele categorii de dispozitii:
.....
i) criteriile si procedurile de evaluare profesionala a salariatilor;
.....

Art.17 alin.3 si 4 C.mun. mentioneaza ca , criteriile de evaluare a activitatii profesionale a salariatului aplicabile la nivelul angajatorului trebuie să se regăsească şi în conţinutul contractului individual de muncă.

2. Nu se intelege prea clar pentru ce au fost acele intalniri , intrucat ati mentionat ca ati primit procent de crestere pe performanta sau Nu ati primit? ori Este prea mic fata de ce v-ati fi asteptat ?
Nu am primit nimic. Sunt mai multe trepte de procent iar asta reprezintă practic status de *nerealizare* per ansamblu. Este cel mai prost posibil. Întâlnirile au fost făcute pentru a evita un răspuns scris. Am solicitat explicații pe e-mail ref la evaluare, respectarea procedurii de evaluare, criterii etc. După ce am văzut ca asta nu funcționează am făcut sesizare și către hr..

~ final discuție ~