avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Poate sa primeasca diurna un salariat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Poate sa primeasca diurna un salariat inregistrat ...

Buna ziua! Poate sa primeasca diurna un salariat inregistrat in telemunca care este trimis in delegatie si primeste o suma de bani pentru telemunca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:40, 30 Mai 2024
Legea 81/2018
art. 6
(1) Telesalariatul beneficiaza de toate drepturile recunoscute prin lege, prin regulamentele interne si contractele colective de munca aplicabile salariatilor care au locul de munca la sediul sau domiciliul angajatorului.
....

Asadar, un telesariat delegat are dreptul la plata cheltuielilor de transport si cazare, precum si la o indemnizatie de delegare, in conditiile prevazute de lege sau de contractul colectiv de munca aplicabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diurna vs telemunca luminita29 luminita29 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca pentru un angajat aflat in telemunca se poate acorda diurna si costuri cazare ?Si daca nu se poate, atunci care e ... (vezi toată discuția)
Va rog sa-mi spuneti daca un salariat care este in telemunca ... cristina.reff cristina.reff Va rog sa-mi spuneti daca un salariat care este in telemunca si lucreaza din Franta in momentul de fata, poate participa la o conferinta in luna mai la ... (vezi toată discuția)
Tichete de masă telemuncă Popovici Alina Popovici Alina Daca lucrezi de acasă este normal sa nu primește bonurile de masa? Tu oricum consumi energie electrică . (vezi toată discuția)